Event

Speedcats är den snabbast växande motorbåtssporten i världen. Båttypen kallas internationellt för Thundercats. Ursprungligen användes de som livräddningsbåtar i Syd Afrikas enorma vågor. Sedan några år tillbaka finns båtarna i Båstad, Stockholm och på Öland för att erbjuda dig och dina vänner en otrolig fartupplevelse och nöje på sjön.

Konferenser, möhippor, svensexor, kick off eller vad det än må vara, så är ni välkomna till oss för att prova på eller lära er Thundercats racing. Våra events sträcker sig från 1-4 timmar beroende på hur mycket tid ni har. Vi lovar att vad ni än väljer så kommer detta vara något ni pratar om för lång tid framöver! Utrustning i form av våtdräkt/torrdräkt, flytväst, hjälm ingår. Ta gärna med badkläder.

Prova på Speedcats, 1-2 timmar för 1-50 personer. Vi kör och ni jobbar som co-pilots i båtarna.

Speedcats Race 2-3 timmar för 2-35 personer. Ni får lära er att både vara co-pilot och pilot. Efter lite träning av våra duktiga instruktörer får ni köra själva och vi avslutar med en tävling.

Speedcats med Yacht/bastuflotte Minimum 3 timmar Max 12 personer.

Tillsammans med våra Yachter och bastuflotte kör vi speedcats med fartyget eller bastuflotte som bas för vila och taktiksnack. Ombord på fartygen finns sportdryck och energikakor. Ytterligare förtäring och dryck arrangeras efter önskemål.